• Our Team

    Tim Kita

    Kita dadi tim profesional. Dheweke saka tulang punggung saka teknologi teknologi kondhang Cina. Kami yakin yen merek sing aman kasebut asale saka kepercayaan para pelanggan, lan konsentrasi nggawe kita ngasilake produk profesional.
  • Our Qualification and Honor

    Kualifikasi lan Kaluhuran kita

    Perusahaan kudu eling yen produk sing diprodhuksi kudu adhedhasar prinsip safety, ngladeni rakyat minangka tanggung jawab dhewe, supaya bisa diputer kanthi penuh semangat kanggo perusahaan lan ngiyataken kerjasama.
  • Our Service

    Layanan Kita

    Wangsulan pitakon pelanggan ing wektu 24 jam, nyedhiyakake OEM, ODM lan layanan sawise-adol banget.
  • Our Product

    Produk Kita

    Topeng KN95 Topeng pakai pakai topeng Medis pakai bahan bakar

Satus ewu bengkel pembersihan kelas

standar tingkat dhuwur

  • 一次性口罩彩盒效果图33
  • KN95彩盒_ENG效果图(1)
  • 儿童口罩彩盒效果图(1)

Pikirake Bisa
Kita Bisa Dadi Best

Madeg ing taun 2009, kita khusus kanggo topeng pabrik, nyetel kothak ndhuwur, termometer digital. Pabrik kita manggon ing kutha China Shenzhen lan Quanzhou. Kanthi kendhali sing ketat banget kanggo produksi, kita nawakake topeng sing berkualitas tinggi, kalebu topeng nganggo 3ply, topeng sing nganggo Medical, Respirator KN95.

Hubungi kita kanggo informasi lengkap utawa bukak janjian
Hubungi Kita